Kralenwebshop

Droomjuweeltjes altijd de l

In deze leuke online kralenwinel koop je altijd de leukste kralen!  Zoek je leuke en betaalbare sieraadonderdelen? Mooie kralen en bijzondere bedeltjes? In onze kralenshop vind je vast wat je zoekt. Hoe leuk is het om zelf die hippe armband of té gave oorbellen te maken? Met onze materialen, zoals houten kralen, glaskralen maar ook natuursteen kralen zoals aventurijn, hematiet en rozenkwarts, is dat een fluitje van een cent! 

Klik hiernaast of (smartphone) scroll naar beneden voor de diverse rubrieken.

Even wat info:

Droomjuweeltjes streeft ernaar om bestellingen gedaan van maandag tot vrijdag voor 15.00 uur, diezelfde dag nog te versturen. Bestellingen gedaan in het weekend, worden op maandag verstuurd. Let op: i.v.m vakantie zullen bestellingen gedaan na 19 juli pas worden afgehandeld na 5 augustus. Excuus voor de overlast!

Bestel je voor meer dan € 30? Dan wordt de bestelling gratis verstuurd (binnen Nederland). Anders bedragen de verzendkosten slechts € 2,95 per bestelling.

De getoonde prijzen gelden altijd voor de in de beschrijving genoemde aantallen. Staat er € 0,50/stuk en in de omschrijving per 5 stuks, dan ontvang je dus die 5 stuks voor € 0,50.

Contactgegevens