Retourrecht

Ruilen/retourneren

Bent u, om welke reden dan ook, ontevreden over uw bestelling dan bestaat er altijd de mogelijkheid om producten te ruilen, of om een deel van de bestelling of de gehele bestelling te retourneren. Dat is de bedenkttijd, of ook wel het herroepingsrecht genoemd, waar u wettelijk recht op heeft. Wanneer u van dit recht gebruik maakt, moet u ons dat 14 dagen na ontvangst van de bestelling melden. U heeft daarna nog 14 dagen de tijd om de bestelling te retourneren. Stuurt u de gehele bestelling retour, dan ontvangt u het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten retour. Stuurt u een deel van de bestelling retour, dan ontvangt u het bedrag retour van de desbetreffende producten. Is er sprake van ruilen, dan worden de kosten verrekend en kan het zijn dat u moet bijbetalen, of dat u een bedrag retour ontvangt. Hiervan krijgt u uiteraard bericht.

De portokosten voor het terugsturen naar ons zijn voor uw rekening. De geleverde producten moet indien redelijkerwijze mogelijk in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Wij zullen na ontvangst van de producten vervolgens het aan u verschuldigde bedrag zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen 14 dagen, terugstorten, mits de producten in goede orde retour ontvangen zijn. Is er schade aan de producten, dan is het mogelijk dat we u voor de schade aansprakelijk stellen en de waardevermindering in mindering brengen op het terug te betalen bedrag.

Bij uw bestelling vind u een formulier met informatie over uw bestelling en ook bovenstaande informatie over de mogelijkheden van retourneren. Wanneer u besluit tot retourneren, kunt u het adreslabel op het formulier gebruiken om de bestelling terug te sturen. Mocht u het formulier niet (meer) hebben, dan kunt u het hieronder ook downloaden en uitprinten.

Retourformulier