Kortingen

Korting op grotere bestellingen
Bij een eenmalige bestelling van € 100 of meer kun je een korting krijgen van 10 procent. Dit geldt ook als er gedurende een kalenderjaar voor meer dan € 150 besteld wordt en de bestellingen per keer meer dan € 25 bedragen. Neem hiervoor even contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Verstrekte kortingscodes worden ingetrokken wanneer niet aan bovenstaande eisen wordt voldaan of wanneer er sprake is van misbruik.

Grote hoeveelheden bestellen
Wanneer je een bepaalde kraal of bedel in grotere hoeveelheden wil bestellen, zijn er kortingen mogelijk tot wel 35%. Met grotere hoeveelheden wordt dan wel bijvoorbeeld 100 tot 250 gram dezelfde kralen of 25 - 50 stuks van dezelfde bedel bedoeld. Informeer vooraf even naar de mogelijkheden en of het product voldoende op voorraad is.

Kortingen scholen / kinderopvang / zorginstellingen
Bij een bestelling van € 75 of meer aan kralen, benodigdheden en/of doe-het-zelf pakketten krijgen scholen, kinderopvangbedrijven en zorginstellingen een korting van 15%. Neem daarvoor eerst even contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De factuur dient wel op naam van de school of instelling gesteld te worden. Ik help u graag met advies bij het samenstellen van uw bestelling. 

Inkopen op verzoek
Wij kunnen ook speciaal voor de klant een bepaald product groot inkopen, dat wil zeggen: als wij dat product kunnen aankopen via onze vaste leveranciers. Vaak kan dat extra voordelig. Er wordt wel een vooruitbetaling van 50% verwacht.

Wilt u een prijs op maat ontvangen, neem dan contact met ons op.

Contact

Let op! i.v.m vakantie worden bestellingen gedaan na 19 juli afgehandeld na 5 augustus. Excuus voor de overlast!

Bestel zeker & vertrouwd bij Droomjuweeltjes. Onze service eindigt niet bij de voordeur!

  • Gratis verzending binnen NL boven 30 euro!
  • Jouw bestelling snel in huis!
  • Veilig betalen met iDeal, Paypal of overschrijving.
  • Bestelling afhalen aan huis in Spijkenisse is ook mogelijk. Mail ons even!

Vragen over kralen en andere materialen? Vragen over technieken? Mis je iets in de shop? Neem dan gerust even contact op. Wij helpen je graag!

Meer info over:
Bestellen
Verzendkosten & levertijd
Ruilen & retourneren

Contactgegevens