Complete kralenshop met voordelige collectie van goede kwaliteit!

Hetzelfde, 3 x anders

Het ontwerp van een geslaagd project, zoals de zwarte oorbellen hierboven, gebruik ik graag een paar keer achter elkaar. Saai? Welnee. Door andere kleuren, vormen of zelfs andere materialen te gebruiken krijg je totaal verschillende sieraden.
De zwarte oorbellen, een beetje geïnspireerd door de Gothic stijl, zijn gemaakt van stoere metalen kralen en diverse zwarte glaskralen. De andere twee paar ogen een stuk lichter en vrolijker. Hier is kunststof gebruikt. Drie keer anders, door ander kleurgebruik en ander materiaal.
Toch is de basis precies hetzelfde. Een grotere kraal bovenin, daaronder, aan ringetjes bevestigd, 4 en 6 mm kraaltjes en daar weer onder een druppelvormige kraal of bedel. Bij de kunststof oorbellen zijn de zwarte glazen druppelkralen vervangen door kunststof druppelbedeltjes en het ene paar is uitgevoerd in één kleur en het andere in vrolijk zomers multicolor, wat ook al weer een totaal ander effect geeft.

Het leuke van sieraden maken is, dat je oneindig veel mogelijkheden hebt. Zo ook hier. Want als je de druppelvormige kralen of bedeltjes nu eens weg laat? Dan heb je weer een ander model. En, kijkend naar het zwarte paar, hier kun je weer heel makkelijk een bijpassende armband maken door de grote kraal en het stuk met ringetjes een aantal keer achter elkaar te zetten.

Dus heb je zelf pas een leuk geslaagd project afgerond? Durf daar eens mee te experimenteren. Probeer eens een andere kleurencombi, of ga eens met houten kralen aan de slag in plaats van glas. Wie weet wat voor verrassend resultaat dat oplevert.

Contactgegevens