Complete kralenshop met voordelige collectie van goede kwaliteit!

Workshops

Sieraden workshops
Gezellig samen creatief bezig zijn, dat is waar het om draait bij een workshop van Droomjuweeltjes.

De één maakt graag een eenvoudig sieraad, waar de ander meer uitdaging zoekt. En dat kan allemaal! Tijdens een groepsworkshop is het mogelijk om te kiezen uit verschillende technieken waarmee bijvoorbeeld een ketting, armband of sleutelhanger gemaakt kan worden. De workshops worden verzorgd in de winkel of op locatie, bij jouw thuis bijvoorbeeld, in de regio Zuid-Holland zuid. Je kunt je ook aanmelden voor een geplande workshop in de winkel, je kunt dan iets maken met een bepaalde techniek of een vrije workshop volgen, waarbij je helemaal zelf mag kiezen hoe en wat. Hieronder vind je meer informatie over de workshops. Zijn er toch nog vragen? Neem dan gerust even contact op.

In verband met de coronacrisis, verzorgen wij voorlopig geen workshops.

Data workshops in de winkel

Natuurlijk kun je zelf met een groepje vanaf 4 personen ook altijd een workshop boeken.

Tijdens bovenstaande workshop maak je een set van twee elastische armbandjes in frisse kleurtjes met leuke details. Alle materialen zijn inbegrepen en natuurlijk koffie/thee en wat lekkers. De workshop vindt plaats in onze winkel, Eikenlaan 102A (ingang om de hoek) in Spijkenisse. Graag reserveren via mail

Reserveer een groepsworkshop - de mogelijkheden
Leuk voor een feestje zoals een verjaardag, een afscheid van een collega, een vrijgezellenfeestje of babyshower.

Bij een basis workshop worden verschillende technieken uitgelegd. Uiteraard zijn er voorbeelden ter inspiratie. Er kan gekozen worden uit 'gewoon' rijgen, kettelen en knopen.

Soms kunnen technieken worden gecombineerd. Het maken van een korte ketting met armband, of een lange ketting, of een wikkelarmband met 5 wikkels kost € 24,50 inclusief alle materialen. Een set van drie armbanden kost € 22,50. Een beetje afhankelijk van de gekozen technieken duurt een workshop 2 tot 2,5 uur.

Uitbreiding
Het is altijd mogelijk om een extra sieraad te maken tijdens een workshop. Een extra armband kost € 4,50, een wikkelarmband van 3 wikkels kost € 6,50, een paar oorbellen € 3,50, een sleutelhanger € 4,50. De kosten komen bovenop de hierboven genoemde kosten van de basis workshop. Het maken van een extra sieraad kan vooraf worden afgesproken, maar ook tijdens de workshop is dat altijd mogelijk. Hou wel rekening met een langere duur van de workshop.

Praktische info
De workshops worden gegeven in de winkel of op locatie (bijvoorbeeld bij jou thuis) aan groepjes van minimaal 4, maximaal 10 deelnemers (in winkel max. 8). Te reserveren op alle avonden behalve zondagavond, of eventueel op zaterdag overdag. Bij een enkele reisafstand van meer dan 10 km gerekend vanaf mijn woonadres in Spijkenisse wordt € 0,20/km in rekening gebracht. Mijn werkgebied is de regio Zuid-Holland zuid, o.a. Rotterdam, Den Haag en Gouda, de Drechtsteden, maar ook de Hoekse Waard en Goeree Overflakkee.

Afrekenen gebeurt per PIN of contant, na afloop van de workshop.

Materialen
Alleen een mooi sieraad met mooi materiaal! Daarom is er keuze uit diverse glaskralen, waaronder luxe lampwork glas, glasparels, maar ook mooie kwaliteit kunststof kralen en diverse metalen kralen en bedels. Verder wordt er elastiek, gecoat metaaldraad, schakelketting, memory wire, imitatie suède, en waxkoord gebruikt. Uiteraard is al ons materiaal nikkelvrij.

Workshop volgen?

Contactgegevens