Complete kralenshop met voordelige collectie van goede kwaliteit!

Workshops

Sieraden workshops
Gezellig samen creatief bezig zijn, dat is waar het om draait bij een workshop van Droomjuweeltjes.

De één maakt graag een eenvoudig sieraad, waar de ander meer uitdaging zoekt. En dat kan allemaal! Tijdens een groepsworkshop is het mogelijk om te kiezen uit verschillende technieken waarmee bijvoorbeeld een ketting, armband of sleutelhanger gemaakt kan worden. De workshops worden verzorgd in de winkel of op locatie, bij jouw thuis bijvoorbeeld, in de regio Zuid-Holland zuid. Je kunt je ook aanmelden voor een geplande workshop in de winkel, je kunt dan iets maken met een bepaalde techniek of een vrije workshop volgen, waarbij je helemaal zelf mag kiezen hoe en wat. Hieronder vind je meer informatie over de workshops. Zijn er toch nog vragen? Neem dan gerust even contact op.

Data workshops in de winkel
Voor info over kinderworkshops in de winkel: klik hier.


Donderdag 25 januari, aanvang 19.30 uur.
Een ketting (of in overleg een ander sieraad) maken naar wens.

Kosten: € 19,95. Inclusief kralen & materialen, koffie/thee en wat lekkers. Duur ca. 2-2,5 uur.


Maandag 5 februari, aanvang 19.30 uur.
Ooit begonnen met sieraden maken, maar nu een berg materialen waar je niets meer mee doet? Schrijf je in voor deze workshop en maak een mooie lange ketting met je eigen restjes!

• Neem je eigen materiaal mee. Bruikbaar zijn kralen van glas, schelp, kokos, hout, metaal en natuursteen van 2 tot maximaal 10 mm groot. Als je nog een geschikte hanger hebt liggen, neem die dan ook mee.
• Extra materialen die je gebruikt uit de winkel komen bovenop de workshopprijs.

Kosten: € 8,50. Inclusief koffie en thee en wat lekkers, gebruik van tangen en basismaterialen. Duur ca. 1,5 uur.


Donderdag 15 februari, aanvang 19.30 uur.
Met behulp van tangetjes leer je oogjes aan een stift maken, waarmee je kralen aan elkaar kunt schakelen.
Met deze techniek maak je in ca. 2 tot 2,5 uur een mooi sieraad.

Kosten: € 19,95. Inclusief kralen & materialen, koffie/thee en wat lekkers.Opgeven voor bovenstaande workshops in de winkel of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reserveer een groepsworkshop - de mogelijkheden
Leuk voor een feestje zoals een verjaardag, een afscheid van een collega, een vrijgezellenfeestje of babyshower.

Bij een basis workshop worden verschillende technieken uitgelegd. Uiteraard zijn er voorbeelden ter inspiratie. Er kan gekozen worden uit 'gewoon' rijgen, kettelen en knopen.

Soms kunnen technieken worden gecombineerd. Het maken van een korte ketting met armband, of een lange ketting, of een wikkelarmband met 5 wikkels kost € 24,50 inclusief alle materialen. Een set van drie armbanden kost € 22,50. Een beetje afhankelijk van de gekozen technieken duurt een workshop 2 tot 2,5 uur.

Uitbreiding
Het is altijd mogelijk om een extra sieraad te maken tijdens een workshop. Een extra armband kost € 4,50, een wikkelarmband van 3 wikkels kost € 6,50, een paar oorbellen € 3,50, een sleutelhanger € 4,50. De kosten komen bovenop de hierboven genoemde kosten van de basis workshop. Het maken van een extra sieraad kan vooraf worden afgesproken, maar ook tijdens de workshop is dat altijd mogelijk. Hou wel rekening met een langere duur van de workshop.

Praktische info
De workshops worden gegeven in de winkel of op locatie (bijvoorbeeld bij jou thuis) aan groepjes van minimaal 4, maximaal 10 deelnemers (in winkel max. 8). Te reserveren op alle avonden behalve zondagavond, of eventueel op zaterdag overdag. Bij een enkele reisafstand van meer dan 10 km gerekend vanaf mijn woonadres in Spijkenisse wordt € 0,20/km in rekening gebracht. Mijn werkgebied is de regio Zuid-Holland zuid, o.a. Rotterdam, Den Haag en Gouda, de Drechtsteden, maar ook de Hoekse Waard en Goeree Overflakkee.

Afrekenen gebeurt per PIN of contant, na afloop van de workshop.

Materialen
Alleen een mooi sieraad met mooi materiaal! Daarom is er keuze uit diverse glaskralen, waaronder luxe lampwork glas, glasparels, maar ook mooie kwaliteit kunststof kralen en diverse metalen kralen en bedels. Verder wordt er elastiek, gecoat metaaldraad, schakelketting, memory wire, imitatie suède, en waxkoord gebruikt. Uiteraard is al ons materiaal nikkelvrij.

Workshop volgen?

Contactgegevens