Complete kralenshop met voordelige collectie van goede kwaliteit!

Winkel

Droomjuweeltjes heeft ook een winkel die je kunt bezoeken. De collectie in onze kralenwinkel is groter dan die op onze website, dus dat is echt genieten voor de kralenliefhebber! Behalve voor de materialen om sieraden mee te maken kun je in de winkel ook terecht voor advies over de keuze van kralen, draad en onderdelen en voor hulp wanneer iets niet helemaal lukt. We zien je graag langskomen!

Locatie winkel:
Eikenlaan 102a ( om hoek in Populierenstraat)

3203 BM Spijkenisse 

Scroll naar beneden voor routebeschrijving en kaart

Openingstijden:
Woensdag: op afspraak
Donderdag: 10.00-16.00 uur
Vrijdag: 10.00-16.00 uur

Daarnaast iedere eerste zaterdag van de maand, van 10.00-16.00 uur en op afspraak.
 

Vanwege deelname aan grote beurzen (momenteel even niet in verband met corona), zoals het Crea Weekend in Rijswijk, kan het een enkele keer voorkomen dat de winkel gesloten is op onderdag en vrijdag. Dit wordt uiteraard bijtijds aangegeven via de website en Facebook. Kom je van ver, kijk daarom altijd even voor de zekerheid op de website of op onze facebookpagina.

In de winkel vind je ons volledige assortiment en meer!
Naast een mooie basiscollectie glaskralen kun in de kralenwinkel onder andere terecht voor facet rondellen, natuursteenkralen, metalen kralen en bedeltjes, cabochons en plakstenen, een ruime collectie kinderkralen en alle rijgmaterialen, benodigdheden en gereedschap die je nodig hebt voor het maken van sieraden.

We verkopen er ook kant-en-klare sieraden en er is een leuke en voordelige collectie homedecoratie artikelen.


Bereikbaarheid openbaar vervoer:
Vanuit Rotterdam Metrolijn D richting de Akkers nemen.
Uitstappen op metrostation Spijkenisse Centrum.
Daar op bus 105 stappen richting metro Akkers.
Uitstappen bij Bushalte Eikenlaan.
Vanaf de halte is het nog een paar minuten lopen naar de winkel.

Met de auto:
Vanuit Rotterdam of Hoogvliet neem je de Spijkenissebrug en gaat direct na de brug linksaf de Schenkelweg op. Je slaat dan na 1,8 km (bij de brandweerkazerne) rechtsaf de Eikenlaan op. De winkel is ter hoogte van de tweede zijstraat (Populierenstraat) links. De auto kan in de buurt gratis geparkeerd worden.

 

 

 

 

 

Contactgegevens