Complete kralenshop met voordelige collectie van goede kwaliteit!

Gothic & Fantasy Beurs

Doedelzakken, schalmei, bouzouki met Rapalje en Prima Nocta

Dat zijn o.a. de instrumenten die worden bespeeld tijdens de Gothic & Fantasy Beurs in De Broodfabriek in Rijswijk op 12 en 13 maart . Dit event zorgt voor vermaak uit diverse windstreken. Bezoekers kunnen genieten van afwisselende muziekstijlen van verschillende bands. Tevens kan iedere bezoeker bij ruim 120 verschillende stands geheel in eigen stijl producten aanschaffen.

Afwisselende muziekstijlen en demonstraties
Balfolkmuziek wordt gespeeld door de Kelten zonder Grenzen, de band KOWAI brengt symfonische rock en metal muziek ten gehore, Shireen staat bekend om de stijl Witchpop en Europese folk muziek is te beluisteren bij de band Cesair. Schotse rokken en middeleeuwse geluiden zijn inherent aan de bands Rapalje en Prima Nocta. Daarnaast zijn er verschillende demonstraties en workshops te volgen: o.a. zwaardvechten in de arena van Noorderwind en Zwaard en Steen, boogschieten bij Team Haagse Schutters of verhalen luisteren bij het Verteltheater van Abe De Verteller.

Sfeervolle markt
Naast dit programma is er ook een markt met meer dan 120 kramen met diverse artikelen op gothic en fantasy gebied. Kleding, accessoires, schoenen, make-up, boeken, pruiken, elfjes en draken zijn onder andere te koop.

Algemene informatie
Gothic & Fantasy Beurs, 12 en 13 maart in De Broodfabriek, Volmerlaan 12 in Rijswijk. Geopend van 10.00 – 17.00 uur. Entreeprijs volwassenen € 10,-, kinderen 7 t/m 12 jaar € 3,- en kinderen t/m 6 jaar gratis. Kijk op www.gothicbeurs.nl voor meer informatie of bel 070-3075900.

Tegen inlevering van dit artikel ontvangt iedere bezoeker € 2,00 kassakorting bij de Gothic & Fantasy Beurs, dus voor € 8,- i.p.v. € 10,-. De korting is alleen geldig op de entreeprijs van één volwassene en geldt niet i.c.m. andere aanbiedingen. Vul in en lever in bij de kassa:

Naam: …………………………………………………………….

E-mailadres: …………………………………………………………….

Contactgegevens