Complete kralenshop met voordelige collectie van goede kwaliteit!

Openingstijden rondom de feestdagen

Tussen kerst en nieuwjaar doe ik het ook even rustig aan. De winkel is gesloten van 25 december t/m 1 januari. Toch dringend iets nodig? Maak dan een afspraak. Bestellen via de webwinkel is gewoon mogelijk in die periode, hou wel rekening met de kerstdrukte bij de post.

Nieuwe winkel open!

Inmiddels is de winkel op de locatie Eikenlaan 102A / hoek Populierenstraat in Spijkenisse open! De winkelruimte is ongeveer 2x zo groot als voorheen en daarbij is er voor mij een aparte werkruimte en nog 2 bergingen. Er moeten nog wat werkzaamheden plaatsvinden, zoals het aansluiten van de CV installatie. Wanneer dat gebeurd is, komt er ook weer een planning met allerlei leuke workshops.

In onze kralenwinkel vind je een leuke collectie glaskralen, met onder andere strengen facet rondellen in allerlei kleuren, maten en soorten. Ook is er lampwork glas. Er zijn bedeltjes in allerlei vormen. Een keur aan metalen kralen. We hebben een groot assortiment kunststof kralen voor kindersieraden en ook hele leuke doe-het-zelf pakketjes voor kinderen. En daarbij natuurlijk alles wat je verder nog nodig hebt voor sieraden maken, zoals kralenlegborden, gereedschap, lijm en allerlei soorten draad en koord.

 

Zomervakantie 2018

De zomervakantie komt er weer aan en dat zorgt ook dit jaar voor wat veranderingen in de openingstijden.

In de periode van 16 juli t/m 3 augustus is de winkel alléén op dinsdag en donderdag geopend. Mocht dat niet lukken, dan is het gewoon mogelijk om op afspraak op een andere tijd/dag te komen.

Helemaal gesloten is de winkel en ook de webshop van 4 t/m 19 augustus. Er is dit jaar helaas geen vervanging.

De week van 20 t/m 26 augustus is de winkel ook nog alleen op dinsdag en donderdag open, daarna weer normale openingstijden!

Bestellingen kunnen gewoon geplaatst worden in de webshop en deze worden na 19 augustus in volgorde van binnenkomst afgehandeld.

Herfstvakantie

Van zaterdag 14 t/m zondag 22 oktober zijn de winkel en webwinkel een weekje gesloten in verband met herfstvakantie.

Bestellingen kunnen gewoon geplaatst worden in die periode, maar worden afgehandeld en verstuurd na 22 oktober.

Winkel open!

Vanaf nu kun je ook terecht in de winkel van Droomjuweeltjes. In de lichte en gezellig ingerichte ruimte op Winkelcentrum Waterland vind je een gevarieerd en voordelig aanbod aan sieraadbenodigdheden. Of je nu elastiek nodig hebt, een sluiting of natuursteenkralen, je vind het op Vlinderveen 417. Ook zijn er diverse sieraden verkrijgbaar en een kleine collectie betaalbare woondecoratie artikelen. Blijf je tobben met een bepaalde techniek, of heb je andere vragen over het maken van sieraden? Ook dan ben je van harte welkom.

In de toekomst zal Droomjuweeltjes alle huidige activiteiten, zoals de beurzen en de kinderfeestjes, blijven combineren met de winkel. Kinderfeestjes kunnen gegeven worden in de winkel, maar ook de kinderfeestjes op locatie blijven mogelijk. Vandaar dat de winkel beperkt open is, op dinsdag, donderdag en vrijdag en iedere eerste zaterdag van de maand van 10.00-16.00 uur. Daarnaast is de winkel ook geopend op afspraak, bijvoorbeeld in de avonduren als dat de klant beter uitkomt.

Volgende zaterdagopening is 3 december.

Contactgegevens