Complete kralenshop met voordelige collectie van goede kwaliteit!

Herfstvakantie: gesloten

Tja, 25 jaar getrouwd ben je maar één keer. En dat vier ik met mijn gezin tijdens komende herfstvakantie. In verband daarmee zijn de winkel en webwinkel gesloten van 18 t/m 25 oktober.
Bestellen in de webshop kan gewoon, maar de bestellingen worden pas geleverd na 27 oktober in volgorde van betaling. 

Wil je ons ontmoeten? Kom dan naar het Fantasy Fest in Rijswijk. Op deze leuke beurs, die gelijk aansluitend is op onze vakantie, kun je bands zien optreden, workshops volgen en demonstraties zien en natuurlijk allerlei stands afstruinen die te maken hebben met alles wat in de Gothic en Fantasy hoek zit. Deze keer ook nog eens helemaal in Halloween sfeer...

Zomersluiting 2019

Het is weer vakantietijd. Ook Droomjuweeltjes gaat er even tussenuit. De (web)winkel zal vanaf nu gesloten zijn tot en met 26 augustus. Bestellingen kunnen gewoon worden gedaan, deze worden na 26 augustus in volgorde van betaling afgehandeld. 

Workshop look-a-like chalkbord maken

Onder begeleiding van collega Zus van Rozuge maak je op dinsdag 19 februari a.s een decoratief bord met tekst naar keuze. 
Er zijn twee sessies, eentje begint om 15.00 uur en eentje om 19.30 uur. 
Geef je op via mail, of stuur een bericht via Facebook. Bellen kan ook, of loop even de winkel binnen.
De reservering is pas definitief na betaling van de workshopkosten. Deze bedragen € 15,- inclusief koffie/thee en wat lekkers.

 

Openingstijden rondom de feestdagen

Tussen kerst en nieuwjaar doe ik het ook even rustig aan. De winkel is gesloten van 25 december t/m 1 januari. Toch dringend iets nodig? Maak dan een afspraak. Bestellen via de webwinkel is gewoon mogelijk in die periode, hou wel rekening met de kerstdrukte bij de post.

Nieuwe winkel open!

Inmiddels is de winkel op de locatie Eikenlaan 102A / hoek Populierenstraat in Spijkenisse open! De winkelruimte is ongeveer 2x zo groot als voorheen en daarbij is er voor mij een aparte werkruimte en nog 2 bergingen. Er moeten nog wat werkzaamheden plaatsvinden, zoals het aansluiten van de CV installatie. Wanneer dat gebeurd is, komt er ook weer een planning met allerlei leuke workshops.

In onze kralenwinkel vind je een leuke collectie glaskralen, met onder andere strengen facet rondellen in allerlei kleuren, maten en soorten. Ook is er lampwork glas. Er zijn bedeltjes in allerlei vormen. Een keur aan metalen kralen. We hebben een groot assortiment kunststof kralen voor kindersieraden en ook hele leuke doe-het-zelf pakketjes voor kinderen. En daarbij natuurlijk alles wat je verder nog nodig hebt voor sieraden maken, zoals kralenlegborden, gereedschap, lijm en allerlei soorten draad en koord.

 

Contactgegevens