Complete kralenshop met voordelige collectie van goede kwaliteit!

Zomersluiting 2019

Het is weer vakantietijd. Ook Droomjuweeltjes gaat er even tussenuit. De (web)winkel zal vanaf nu gesloten zijn tot en met 26 augustus. Bestellingen kunnen gewoon worden gedaan, deze worden na 26 augustus in volgorde van betaling afgehandeld. 

Workshop look-a-like chalkbord maken

Onder begeleiding van collega Zus van Rozuge maak je op dinsdag 19 februari a.s een decoratief bord met tekst naar keuze. 
Er zijn twee sessies, eentje begint om 15.00 uur en eentje om 19.30 uur. 
Geef je op via mail, of stuur een bericht via Facebook. Bellen kan ook, of loop even de winkel binnen.
De reservering is pas definitief na betaling van de workshopkosten. Deze bedragen € 15,- inclusief koffie/thee en wat lekkers.

 

Openingstijden rondom de feestdagen

Tussen kerst en nieuwjaar doe ik het ook even rustig aan. De winkel is gesloten van 25 december t/m 1 januari. Toch dringend iets nodig? Maak dan een afspraak. Bestellen via de webwinkel is gewoon mogelijk in die periode, hou wel rekening met de kerstdrukte bij de post.

Nieuwe winkel open!

Inmiddels is de winkel op de locatie Eikenlaan 102A / hoek Populierenstraat in Spijkenisse open! De winkelruimte is ongeveer 2x zo groot als voorheen en daarbij is er voor mij een aparte werkruimte en nog 2 bergingen. Er moeten nog wat werkzaamheden plaatsvinden, zoals het aansluiten van de CV installatie. Wanneer dat gebeurd is, komt er ook weer een planning met allerlei leuke workshops.

In onze kralenwinkel vind je een leuke collectie glaskralen, met onder andere strengen facet rondellen in allerlei kleuren, maten en soorten. Ook is er lampwork glas. Er zijn bedeltjes in allerlei vormen. Een keur aan metalen kralen. We hebben een groot assortiment kunststof kralen voor kindersieraden en ook hele leuke doe-het-zelf pakketjes voor kinderen. En daarbij natuurlijk alles wat je verder nog nodig hebt voor sieraden maken, zoals kralenlegborden, gereedschap, lijm en allerlei soorten draad en koord.

 

Zomervakantie 2018

De zomervakantie komt er weer aan en dat zorgt ook dit jaar voor wat veranderingen in de openingstijden.

In de periode van 16 juli t/m 3 augustus is de winkel alléén op dinsdag en donderdag geopend. Mocht dat niet lukken, dan is het gewoon mogelijk om op afspraak op een andere tijd/dag te komen.

Helemaal gesloten is de winkel en ook de webshop van 4 t/m 19 augustus. Er is dit jaar helaas geen vervanging.

De week van 20 t/m 26 augustus is de winkel ook nog alleen op dinsdag en donderdag open, daarna weer normale openingstijden!

Bestellingen kunnen gewoon geplaatst worden in de webshop en deze worden na 19 augustus in volgorde van binnenkomst afgehandeld.

Contactgegevens