Complete kralenshop met voordelige collectie van goede kwaliteit!

Kinderfeestje sieraden maken

Maak, met de mooiste materialen en een beetje uitleg en hulp, een sieraad waar je moeder jaloers op is!

Hieronder vind je alle informatie over de kinderfeestjes sieraden maken die ik met veel plezier verzorg. De prijzen zijn inclusief alle materialen en exclusief eventuele reiskosten. Heb je na het lezen nog vragen? Neem dan gerust contact op.

Op locatie
Kinderfeestjes worden verzorgd op woensdagmiddag of zaterdag bij de jarige thuis (andere locatie is in overleg uiteraard altijd mogelijk) in de regio Zuid Holland zuid, van Den Haag, Gouda, de Drechtsteden tot Breda, Goeree-Overflakkee en alles wat binnen die regio ligt, zoals Rotterdam, Hellevoetsluis, Spijkenisse en de Hoekse Waard. De minimale deelname is 6 kinderen, het maximum aantal kinderen is 12.

In de winkel
In de winkel in Spijkenisse kun je terecht voor een feestje voor maximaal 8 kinderen. Alle onderstaande variaties zijn mogelijk, maar omdat het een all-in feestje is rekenen we een toeslag van € 1,50 per kind voor drinken, een cakeje en wat snoep. De feestjes worden gegeven buiten de normale openingstijden van de winkel, dus op woensdagmiddag of zaterdag, of bijvoorbeeld vrijdagmiddag na 16.00 uur.


Basis: vanaf 6 jaar kunnen kinderen een leuke ketting en armband maken, met bedel naar keuze. Kinderen van acht jaar en ouder kunnen ook kiezen voor een wikkelarmband of sleutelhanger. Oorbellen maken kan eventueel ook. Hou rekening met een half uurtje extra.


Budget: Let op: alléén voor Spijkenisse, Hoogvliet en Zuidland, Abbenbroek, Geervliet en Heenvliet. Maak een ketting, twee armbandjes of (vanaf 8 jaar) een wikkelarmband. 


Ibiza stijl: maak een ketting en een set van 2 armbanden in ibiza stijl, of kies voor het maken van 4 armbandjes. De sieraden worden gepimpt met allerlei bedels, strikjes en koordjes (voor zover de kinderen dat zelf willen natuurlijk).

 
Onbeperkt sieraden maken:
de kinderen kunnen gedurende twee en een half uur een ketting maken, een kleine en/of grote sleutelhanger, armbandjes, oorbellen en/of een wikkelarmband. Het laatste kwartier wordt er niet meer gestart met het maken van iets nieuws, vanaf dat moment wordt alleen afgemaakt waar men al mee bezig is.

Materialen
Er zijn wel 12 sorteerdozen vol kralen om uit te kiezen. Er zijn kunststof kralen in allerlei vormen en soorten en bedels in veel variatie, alles van mooie kwaliteit. Zijn de kinderen 8 jaar of ouder dan neem ik ook nog een aantal dozen met glaskralen en metalen kralen mee. De armbandjes worden geregen op elastiek, de kettingen op gecoat metaaldraad en afgewerkt met een slotje. Alle metalen kralen en onderdelen zijn nikkelvrij.

Reiskosten & afrekenen
Voor alle bestemmingen die binnen 10 km van mijn woonplaats Spijkenisse liggen, reken ik geen reiskosten. Voor de overige feestlocaties reken ik € 0,19 reiskosten per km.
Het afrekenen gebeurt achteraf, dit kan contant maar er kan ook gepint worden.

En verder
De kinderen hebben een tafel nodig om aan te werken. Er is ook een plekje nodig voor de kralendozen. Denk hierbij aan een dressoir, een aanrecht of salontafel of iets dergelijks. Geen ruimte voor de kralen? Dan huur je bij reservering één of meerdere klaptafels voor € 3,- per tafel van 60 x 100 cm.

Reactie van klant (kind groep 8):
"Het meest relaxte feestje ooit!"

Feestje boeken?

Contactgegevens