Complete kralenshop met voordelige collectie van goede kwaliteit!

Cursussen

Vind je sieraden maken leuk en wil je wat meer kennis en handigheid opdoen? Volg dan een cursus. Ook leuk om samen met jouw beste vriendin, jouw zus of moeder te doen. Geschikt voor kinderen van negen jaar en ouder.

Basiscursus 1
Een cursus voor meiden vanaf een jaar of negen, tien die creatief zijn en meer mogelijkheden willen leren om leuke sieraden te maken. Je leert te werken met tangetjes, leert eenvoudige rijgtechnieken en het netjes afwerken van sieraden. Tijdens de cursus worden een armbandje, een ketting, een sleutelhanger en een wikkelarmband gemaakt.

Basiscursus 2
Vind je het maken van sieraden echt leuk en wil je nog meer technieken aanleren? Dan is deze cursus wat voor jou!

Omdat we verder gaan met technieken die in de basiscursus 1 zijn aangeleerd, moet je die cursus dus eerst gedaan hebben of in ieder geval al wat ervaring hebben in het sieraden maken.

Je gaat met wat pittiger technieken aan de slag. Er wordt een bedelarmband gemaakt en je maakt kennis met het kettelen. Je gaat technieken combineren en je leert hoe je veterketting moet afwerken.
Na het doen van beide cursussen ben je bekend met de meest gebruikte technieken om sieraden te maken. En dan kan je het geleerde in praktijk brengen, en elke keer dat je een sieraad maakt, zul je zien dat het netter is, dat het mooier is en dat het makkelijker gaat.

Praktische info:
Duur per cursus: ca. twee en een half uur.
Kosten: € 27,50 per cursus, inclusief alle materialen en het gebruik van gereedschap.
Wat komt er nog wel bij: eventueel reiskosten.

Cursussen worden gegeven op locatie. Minimaal 4 personen, dag en tijd in overleg.

Cursus volgen?

Contactgegevens